Terrengsykkelcamp 2019 arrangeres i Trysil 23.-28. juni. Campen er for alle syklister fra 10-17 år og nå er campen UTSOLGT!

 

Meld deg på Terrengsykkelcamp 2019

 

Programmet er fylt med ulike aktiviteter hvor vi skal ha det moro på sykkelen, samtidig som vi lærer og utfordrer oss selv. Deltakerne vil bli delt inn i grupper etter nivå og alle gruppene skal gjennom følgende tema: pumptrack, bremseteknikk, svingteknikk, hvordan finne flyten, cruxing / teknisk sykling, bunny hop, bratt sykling, hopp & dropp, sladd og lek, vedlikehold og reparasjon av egen sykkel. I tillegg vil vi også legge til rette for lek og egensykling. 

 

- Vi har etterhvert samlet en del erfaringer og tanker i løpet av de gangene vi har arrangert camp, og dette tar vi med oss i planleggingen av årets utgave. Aller viktigst er det at sykling skal være lek, og det skal være moro. Det er hovedfokus hos oss, sier Tonje Sameien.

 

- Jeg føler vi har et godt og solid trenerpanel med utrolig bred, faglig bakgrunn, slik at deltakerne skal ha best mulige forhold til å lære og utvikle seg i løpet av campen. Jeg har dritlyst til å være deltaker selv!

 

Totalt er det 8 instruktører på papiret så langt. Campleder Joline Johansson har vært med fra starten og styrer skuta i år også. Hun har med begge sine brødre, som bringer hver sin form for ekspertise til campen. 

 

- Det viktigste er å sykle mye, ha det gøy på sykkelen og møte andre unge som sykler sti. Da lærer man masse og det skal vi gjøre mye av. Vi har turer, kurs og program på formiddagen og ettermiddagen hver dag, men vi vet jo også at noe av det som er digg med en camp er å ha tid til å hende ved pumptracken eller ta seg en is, så det skal være tid til det også, sier Joline.

 

- Simon Johansson er en utrolig dyktig mekaniker, og også en god syklist som driver med både enduro og andre sykkelgrener. Marcus Johansson er trener på sykkelgymnasiet i Falun og jobber med ungdom på fulltid til daglig. Han har bakgrunn fra alle sykkelgrener og er for tiden også hovedtrener for det svenske sykkelkrosslandslaget, sier Sameien.

 

Videre kommer Sondre Faanes og Magnus Faanes fra Lillehammer med bakgrunn fra rundbane, Knut Erik Haugen som driver med både enduro, landevei og grussykling og Atle Laakso og Sindre Rustan som driver med utfor og endurosykling.

 

Hvis du har lyst kan du følge instruktørene våre på instagram 

Joline Johansson - @jolinejohansson

Knut Erik Haugen - @knutta

Simon Johansson - @simon.j.johansson

Sindre Rustan - @sindrerustan

Atle Laakso - @atle.laakso

Sondre Faanes - @faanes.jr

Magnus Faanes - @flaasnes

Marcus Johansson - @marckx1

Jonathan

Mille Johnset - @millejohnset

 

Les mer om:

Terrengsykkelcamp 2019

Informasjon til foreldre