Joline er en ivrig sykliste som har vært med helt fra start på Terrengsykkelcamp. Hun er sprudlende, full av erfaring, en dyktig pedagog i tillegg en veldig dyktig syklist. 

Meld deg på Terrengsykkecamp 2022

Hva er din favorittsykling?

Jeg liker mange typer av sykling men jeg er svak for stisykling med høy fart eller mye flyt. Men du kan også se meg på et rundbaneritt eller ute på landveisykkelen.  

Hva er dine sterke sider som instruktør og syklist?

Jeg er veldig opptatt å bli bedre, derfor analyserer jeg meg selv, min egen sykling men også hvordan jeg kan bli en bedre instruktør. Alene blir man ikke best, så jeg bruker venner, fagpersoner med mer for å utvikle meg. Jeg har også hatt gleden av å bli trent av Tommy Johansson som blant annet har meritter som bronse fra VM i utfor, han har lært meg masse om trening og teknikk på sykkelen. Jeg har siden et par år tilbake arrangert kurs i stisykkelteknikk i både Sverige og Norge.

Hva gleder du deg mest til med Terrengsykkel Ungdomscamp?

Jeg gleder meg til å se mange blide fjes på og av sykkelen, og bli kjent med ungdommer som akkurat som meg elsker og sykle. Det gir så vanvittig mye å se sammenholdet, hjelpsomheten og utviklingen som ungdommene har i løpet av disse dagene. Jeg håper også at jeg får gjensyn noen av de gamle deltakerne fra tidligere år. Vi har hatt et økende antall jenter på campen, jeg håper vi får se enda flere til sommeren.

Hva kan deltakerne forvente på campen?

Nye venner, nye utfordringer og masse tid på sykkelsetet! Vi kommer til å bruke det fulle potensialet til Trysil som sykkeldestinasjon og trene på blant annet pumptrack, svingteknikk, bremseteknikk, hoppteknikk og mye mye mer! Vi skal også kose oss på noen av de naturlige stiene utenfor anlegget. Det kommer vare flinke instruktører som hjelper utfordrer og tar godt vare på ungdommene.

Hva synes du om Trysil som sykkeldestinasjon?

Jeg skulle ville si at Trysil har Skandinavias - kanskje Nord Europas beste sykkelanlegg. Det er en fordel å ha et slikt anlegg i Norge og at vi har muligheten til å arrangere en camp for ungdommer på Trysil. Det er veldig gøy at man som destinasjon fortsetter å utvikle anlegget og bygger nye stier og utfordringer en kan bryne seg på. Dette er et perfekt anlegg for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Erfaringer:

I juni 2021 var det fjerde gangen vi arrangerer Terrengsykkelcamp, og hvert år får vi med oss nye erfaringer og ting vi jobber videre med. Til campen har vi allerede flere instruktører fra tidligere år som kommer tilbake, det er noe vi setter stor pris på. Vi kommer i år til å bo og spise på hotellet. Dette gir oss muligheten å tilby flere kveldaktiviteter og enklere oppbevaring for syklene. Det er helt topp å få tilbakemeldinger fra foreldre og ungdommer hvert år og dette er innspill vi jobber videre med fra år til år.

Syklist Dåsen
Syklist Dåsen