Terrengsykkelcamp arrangeres av Destinasjon Trysil, Radisson Blue og terrengsykkel.no i Trysil i slutten av juni. Hovedfokuset er på teknikk og sykkelmestring i ulike typer terreng. På campen legger vi til rette for at unge syklister kan utvikle sykkelferdighetene sine i et trygt og inkluderende miljø.

Kjøp deltakerpass til Terrengsykkelcamp 2022 her

19.-24. Juni 2022 møtes 100 syklister og en rekke profesjonelle instruktører til felles moro i Trysil. Kombinert med ypperlige utfordringer og elementer i alle vanskelighetsgrader legger vi til rette for at syklister på alle nivå kan være med. Du vil ha det like moro, enten du er nybegynner eller har syklet lenge. Campen er et inkluderende arrangement som er åpent for alle, uansett ferdighetsnivå og utstyr. 

 Campen har base på Radisson Blu Resort, rett ved Trysil sentrum og det populære og godt utviklede stinettverket som de har i Trysil. Vi spiser alle måltid sammen og finner på morsomme aktiviteter når vi ikke sykler. Vi har også gode muligheter for å samles på kveldstid, se på sykkelfilmer, bade i bassenget og andre aktiviteter. 

 På Terrengsykkelcamp er det viktig at vi blir kjent med hverandre - vi kan jo få venner for livet! Derfor blir alle deltakerne plassert i 4-persons rom og det kan hende at du havner på rom med noen du ikke kjenner. Dette kan være litt skummelt den første dagen, men vi lover deg at dere blir kjent kjapt. Erfaringsmessig blir alle veldig gode venner i løpet av uken.

 Terrengsykkelcamp skal være en viktig rekrutteringskanal og bidra til å øke interessen for sykling som egenorganisert aktivitet og lek. Campen er like moro for deg som ønsker å satse på sykling, som for deg som rett og slett bare synes at sykling er det morsomste i verden - akkurat som veldig mange andre.