Terrengsykkelcamp er sykkelcampen for deg mellom 10 - 17 år. Hovedfokuset vil være på teknikk og sykkelmestring i ulike typer terreng. På campen vil vi legge til rette for at unge syklister kan utvikle sykkelferdighetene sine. 

 

Kjøp deltakerpass til Terrengsykkelcamp 2020 her

 

21.-26. Juni 2020 møter 60 syklister og en rekke profesjonelle instruktører til felles moro i Trysil. Kombinert med ypperlige utfordringer og elementer i alle vanskelighetsgrader legger vi til rette for at syklister på alle nivå kan være med. Du vil ha det like moro, enten du er nybegynner eller har syklet lenge. Campen er et inkluderende arrangement som er åpent for alle, uansett ferdighetsnivå og utstyr. 

 

I år gjør vi noen endringer for å skape en enda bedre opplevelse for deltakerne. Vi kommer til å ha base på Radisson Blu Trysil hvor deltakerne skal sove, spise og ha det gøy sammen når de ikke sykler. Her har vi gode muligheter for å samles på kveldstid for å spille, se på sykkelfilmer, bade i bassenget og andre aktiviteter.

 

Terrengsykkelcamp skal være en viktig rekrutteringskanal og bidra til å øke interessen for sykling som egenorganisert aktivitet og lek. Campen er like moro for deg som ønsker å satse på sykling, som for deg som rett og slett bare synes at sykling er det morsomste i verden - akkurat som veldig mange andre. Vi vil fokusere på sykling, lek og moro hvor man lærer av instruktører og hverandre.