Ankomst

Sted: Trysil
Når: søndag 19. juni 2020
Tidspunkt registrering: kl. 16:00 - 18:00
Middag kl. 19.00

Registrering på Radisson Blu Resort Trysil, hvor deltakerne skal bo

 

Meld deg på Terrengsykkelcamp

 

Her finner du viktige tidspunkt du bør forholde deg til.

Deltakerne vil bli delt inn i grupper etter nivå. Dagene blir delt inn med et tema før og et tema etter lunsj. Tema alle gruppene skal gjennom er:

 

Pumptrack

Her vil fokuset være på å lære seg teknikken og timingen til å pumpe til seg fart på bane eller i terrenget. Vi kommer også til å gå innom områder som kroppsposisjon, blikk og svingteknikk.

Bremseteknikk

Bremser - vår beste venn og vår største fiende! Når skal vi bremse? Hvorfor skal vi bremse? Hvordan skal vi bremse? Vi ser på ulike underlag og teknikker.

Svingteknikk

I svinger kan du finne flyt og fart, eller så kan du miste den. Her vil vi legge vekt på hvordan du med blikk, bremsing og kroppsposisjon øker flyten i svingene.

Finn flyten (stitur)

Vi pakker sekken og begir oss ut på stitur for å oppdage stinettet i Trysil og nyte nå være på tur sammen!

Crux, teknisk sykling

I denne "timen" skal vi komme oss opp kneiker og bli en crux-master! Vi fokuserer på hvordan du jobber med vektoverføring på sykkelen, planlegger og hvordan du tråkker.

Bunnyhop

Her vil vi fokusere på hvordan man bunnyhopper, men også manuals og wheelies. Tenk deg å kunne hoppe over hinder i terrenget i stedet for å kjøre inn i det.

Bratt

Sommerfugler i magen eller horn i panna? Bratt terreng kan gi deg begge deler. Her skal vi finne bra seksjoner til å trene på hvordan du beholder kontrollen i bratt terreng ved hjelp av kroppsposisjon, bremsing og blikk. 

Hopp & dropp

Vi fokuserer på kroppsposisjon, bremseteknikk og rene fysiske lover og regler for å bli en dronning eller konge på hopp og dropp. Her kommer vi til å bruke dirtparken i Trysil en del.

Sladd og lek

Vi skal utfordre grensene og lære og å bli trygge på sykkelen, selv om underlaget beveger på se. Vi vil fokusere på hvordan du skal bremse, hvordan du skal stå og hvor du skal ha blikket. I tillegg blir det en slalom-utfordring.

I tillegg legger vil også til rette for lek og egensykling.