Atle Laakso en er an instruktørene på Terrengsykkelcamp 2019. Atle har vært med før og har med seg masse erfaring fra utforsykling og konkurranser innenlands og utenlands!

 

Meld deg på Terrengsykkelcamp 23.-28. juni 2019

Favorittsykling:

Jeg liker meg best på utforsykkelen, med høy hastighet, tekniske utfordringer og selvfølgelig store hopp!

Hva er dine sterke sider som syklist / instruktør:

Som instruktør er jeg tålmodig og rådgivende. Jeg liker å engasjere og motivere utøverne slik at jeg ser at de har det gøy på sykkelen. For meg er det viktig med god stemning, og frivillig deltagelse!

En av mine gode sider som syklist er at jeg er flink til å fokusere på meg selv istedet for å la andres presentasjoner uroe meg. Jeg fokuserer på hva JEG kan gjøre for å bli bedre og ha det gøy - ikke på egoistisk vis. Dette gjør at jeg ikke er redd for å dele erfaring og diskutere, og bidrar gjerne til utvikling sammen med andre!

 

Hva gleder du deg til med Ungdomscampen:
Jeg gleder meg til den gode stemningen en varm sommerkveld med hyggelige mennesker, etter en god dag på sykkelen, bringer. 

Hva kan deltakerne forvente:

Deltagerne på Terrengsykkelcampn 2019 kan forvente seg en uke med masse tid på sykkelen med flotte mennesker, og oppleve mulighetene og moroa sykkellivet har å tilby!

Hva synes du om Trysil som sykkeldestinasjon:

Trysil er en konge sykkeldestinasjon, som passer for alle - erfarne og uerfarne, store og små. Trysil byr på mye! Det er for eksempel fantastisk å ha muligheten til å ta seg en "kveld-session" på pumptracken etter en konge dag på fete stier.

Erfaring:

Var med som instruktør for Ungdomscampen 2017. Har syklet aktivt i 9 år nå, og helt siden start beholdt kjærligheten for utforsykling. Jeg sykler for sportsklubben Rye, og Ryes utforgruppe har bidratt fra start. Miljøet der har gitt meg tonnevis med lærdom. Nå sykler jeg konkurrerer innlands og utenlands, er norgesmester 2017 og 2018, og har fått æren av å reise med landslaget de siste 2 årene. Deltok for første gang i verdenscupen i 2018, noe som var en kjempe erfaring!

Lurer du på hva jeg driver med, så sjekk ut instagrammen min da vel! - @atle.laakso

 

Foto: Gizmo Johnsen

 

Foto: Gizmo Johnsen

 

Foto: Gismo Johnsen