Sted: Trysil Bike Arena
Dato: 19. - 24. juni
Alder: 10-17 år
Hvem: Deg som liker terrengsykling

 

Det er viktig at dere leser informasjonen under, nøye.

  

Meld deg på Terrengsykkelcamp - en uke sykkelmoro for ungdom 

 

NB: Påmeldingsfrist: 4. juni

 

VELKOMMEN!

Terrengsykkelcamp er for deg som ønsker å forbedre ferdighetene dine og samtidig ha det gøy sammen med andre unge syklister en hel uke. Hovedfokuset er på stisykling, teknikk og turglede. På Terrengsykkelcamp møter du dyktige instruktører i en av Skandinavias beste sykkeldestinasjoner, for både stisykling og tursykling. Her vil du få masse gode tips og råd, kombinert med utfordringer og elementer i alle vanskelighetsgrader.

På timeplanen vil det være mye sykkelteknikk og sykkelmestring i ulike typer terreng, men vi kommer aller mest til å vektlegge det å leke seg på sykkel, ha det moro på sti og være ute på tur med venner. Det vil også bli andre aktiviteter i løpet av campen hvor vi bare koser oss sammen.

 

Deltakeravgiften inkluderer

- Overnatting på hotell søndag – fredag
- 6 dager med kurs og aktiviteter av noen av de beste syklistene i Norge (søn – fre)
- Frokost, lunsj og middag på Radisson Blu Trysil
- Gratis tilgang til bassengområde
- Sykkellagring (anbefaler alle å ha med egen lås)
- Tilgang til heis ved anviste tider i regi av campen
- Terrengsykkelcamp trøye
- En opplevelse for livet

 

PRISER DELTAKERPASS TERRENGSYKKELCAMP

Priser 2022

5699,-  for abonnenter
5899,- inkludert abonnement (3 mnd digital tilgang og to utgaver av Fri Flyt)
5899,- for ikke-abonnenter uten abonnement

Forresten, visste du at som abonnent på terrengsykkel.no også har digital til utemagasinet.no, jeger.no, friflyt.no, landevei.no og norsk-klatring.no. Du får også hele Norges sportsmagasin Fri Flyt i posten 8 ganger i året. Det er mye kvalitetsinnhold til en lav pris!

NB: Påmeldingsfrist: 4. juni 

AKTIVITETER

Terrengsykkelcamp arrangeres i Trysil, hvor vi kommer til å sykle i Trysil Bike Arena og områdene rundt. Terrengsykkelcamp er en inkluderende camp som er åpent for alle, uansett ferdighetsnivå og utstyr. Vi fokuserer på lek og moro hvor man lærer av hverandre, og aktivitetene vil være tilrettelagt for alle nivåer.

Vi legger opp til et variert program. På kvelden vil vi legge til rette for ulike aktiviteter og på dagen vil det legges opp til mye sykling med fokus på sykkelteknikk og sykkelmestring på sti med ulike tekniske utfordringer.

 

INNKVARTERING

Alle deltakerne og ledere vil bo samlet på Radisson Blu Resort Trysil. Vi plasserer deltakerne i rom på 4 personer. Det er viktig at foreldre informerer barna deres om at de kan komme til å havne på rom sammen med noen de ikke kjenner, og at alle deltakere må innstille seg på å dele rom med nye venner. Å dra på camp handler i stor grad også om å det sosiale og å bli kjent med nye folk og møte nye venner. Det er ikke et problem, da barna blir raskt kjent med hverandre. Vi har flere ungdommer som kommer på campen som ikke kjenner noen fra før og i løpet av noen timer så har de fått seg nye venner. Hvis noen ønsker å bo på egne rom alene, må dette bekostes av vedkommendes foreldre, selv.

 

Foreldre kan stole på at barna deres blir tatt godt vare på. Våre instruktører og ledere sørger for en trygg ramme rundt aktivitetene, både på dagtid og kveldstid. Vi har alltid voksne kontaktpersoner tilgjengelig, det skal være trygt å delta på camp! Vi ønsker alle velkommen!

Les mer om reglene våre.

 MAT OG DRIKKE

Alle måltider vil bli servert på hotellet hvor deltakerne sover. Frokost, matpakke og middag er inkludert i deltakerpasset.

Dersom det er noen med allergier eller annet - vennligst gi oss beskjed i god tid i forveien. Vegetarkost er heller ikke noe problem for de som ønsker det, men vennligst gi oss beskjed på forhånd. Det vil også være mulig å dra på dagligvarebutikken for de som trenger/ønsker det. 

 BETINGELSER

Når du melder deg på Terrengsykkelcamp har du som deltaker det fulle ansvar for deg selv og ditt utstyr. Våre instruktører og ledere vil være tilgjengelige til enhver tid og sørger for en trygg ramme. Terrrengsykkelcamp fraskriver seg alt ansvar for skader på personer eller utstyr som måtte skje. Deltakerne gjør alt på eget ansvar. 

 Minimumsalderen til campen har vi satt til 10 år. Foreldrene til de yngste deltagerne må selv vurdere om barnet er klar for camp. Selv om vi har et meget godt opplegg med oppsyn og kontroll, vil det også være ting barnet må klare på egenhånd. Alle deltakere vil ved ankomst bli introdusert til en campfunksjonær som de kan kontakte 24 timer i døgnet dersom det oppstår problemer.

 Alle deltakere må medbringe en signert fullmaktserklæring fra en foresatt når du skal registrere deg når du ankommer campen. Det er også mulig å fylle ut denne ved registrering.

 Last ned fullmaktserklæringen.

 

ANKOMST, HENTING OG ANDRE VIKTIGE TIDER

Ankomst

Sted: Trysil, resepsjonen på Radisson Blu Resort Hotell
Når: søndag 19. Juni 2022
Tidspunkt registrering: kl. 16:00 - 18:00

NB: Hvis noen ankommer senere enn dette må de gi beskjed. Vi spiser middag kl. 1900. Hvis noen ikke rekker serveringen kl 19 søndag kveld, må de ordne middag selv den dagen.

 Henting

kl. 13 - 17 Fredag 24. juni. Deltakerne sjekke ut av sitt rom innen kl 13.00.

Det er selvfølgelig opp til hver enkelt forelder å bestemme når de vil hente barna, men vi legger opp til at det er mulig å hente barna etter lunsj på fredag. Det vil si at mellom kl. 13 - 17 må alle barn være hentet. Vi kan være behjelpelig med å sende barn på bussen dersom det trengs.

Du kan se full oversikt over viktige tider her