Terrengsykkelcamp

Når barna skal sendes bort på camp, er det mange spørsmål som dukker opp. Derfor har vi satt sammen dette dokumentet for å svare på de vanligste spørsmålene. Likevel vil vi oppfordre dere til å ta kontakt og stille spørsmål hvis det er noe som fortsatt er uklart eller ubesvart.

 

GENERELT

Fri Flyt AS har arrangert sykkel- og skiarrangement i snart 15 år, samt arrangement for ungdom siden 2005. Terrengsykkel Ungdomscamp er arrangementet for deg som ønsker å forbedre ferdighetene dine og samtidig ha det gøy sammen med andre syklister. Hovedfokuset er på stisykling, teknikk og turglede. Vi tilbyr profesjonelle instruktører i en av Skandinavias beste sykkeldestinasjoner, for både stisykling og tursykling. Her vil du få masse gode tips og råd, kombinert med utfordringer og elementer i alle vanskelighetsgrader.

På pensum vil det være mye sykkelteknikk og sykkelmestring i ulike typer terreng, men vi kommer til å vektlegge det å leke seg på sykkel, ha det moro på sti og være ute på tur. Det vil også bli tilbud om andre aktiviteter i løpet av campen.

Vi har alltid flere voksne ledere og kontaktpersoner som bor sammen med deltakerne. Det vil være minst èn leder tilgjengelig døgnet rundt. Under aktivitetene er det også minst èn leder med.

 

INNKVARTERING

Alle deltakerne vil bo samlet på Radisson Blu Resort Trysil, som ligger rett ved Trysil Bike Arena. Her vil det også bo voksne i tillegg til hotellets personell. Kl. 23.00 skal det være stille. Alle rusmidler er strengt forbudt. Hvis noen bryter reglene kan de risikere å bli sendt hjem.

Rommene har 4 sengeplasser og de som ønsker å bo sammen får selvfølgelig det. All innkvartering og fordeling vil foregå samtidig med registrering på ankomstdagen. 

 

Foreldre kan stole på at barna deres blir tatt godt vare på. Våre instruktører og ledere sørger for en trygg ramme rundt aktivitetene, både på dagtid og kveldstid. Vi har alltid voksne kontaktpersoner tilgjengelig, det skal være trygt å delta på camp!

Les mer om reglene våre.

 

MAT OG DRIKKE

Alle måltider vil bli servert på hotellet hvor deltakerne også sover. Frokost, lunsj og middag er inkludert i deltakerpasset.

Dersom det er noen med allergier eller annet - vennligst gi oss beskjed i god tid i forveien. Vegetarkost er heller ikke noe problem for de som ønsker det, men vennligst gi oss beskjed på forhånd.

Det vil også være mulig å dra på dagligvarebutikken for de som trenger det. 

 

BETINGELSER

Når du melder deg på Terrengsykkel Ungdomscamp har du som deltaker det fulle ansvar for deg selv og ditt utstyr. Våre instruktører og ledere vil være tilgjengelige til enhver tid og sørger for en trygg ramme. Terrengsykkel Ungdomscamp fraskriver seg alt ansvar for skader på personer eller utstyr som måtte skje. Deltakerne gjør alt på eget ansvar, og vi vil ikke tvinge noen til å gjøre de forskjellige aktivitetene under campen, da alt er frivillig.

Minimumsalderen til campen har vi satt til 10 år. Foreldrene til disse må forstå at selv om vi har et meget godt opplegg med oppsyn og kontroll, vil det også være ting vi ikke klarer å fange opp. Alle deltakere vil ved ankomst bli introdusert til en campfunksjonær som de kan kontakte 24 timer i døgnet dersom det oppstår problemer.

Alle deltakere må medbringe en signert fullmaktserklæring fra en foresatt når du skal registrere deg i sekretariatet.

Last ned fullmaktserklæringen. 

 

KONTAKT

Ikke vær redd for å stille spørsmål som eventuelt måtte dukke opp.

Epost: tonje@friflyt.no

Håper vi ses!